T1 VALORANT lansează declarația privind interdicția de a înșela PUBG a noului antrenor asistent

Postat de 2026-07-15

Screengrab via T1

Personalul de antrenori VALORANT al lui T1 a lansat o declarație mai devreme astăzi cu privire la interdicția asistentului antrenor Cody „Stunner” MacLeod pentru a înșela în timpul carierei sale PUBG.

„Am vrut ca toată lumea să înțeleagă că suntem și suntem pe deplin conștienți de istoria lui Cody, inclusiv interdicția pe care a primit-o pentru că a instalat înșelătorii pe două conturi separate în timpul carierei sale în PUBG”, a declarat antrenorul principal al T1, David Denis.

Un mesaj de la @daviddenisnd și @StunnerFPS. pic.twitter.com/Nz4HPhIlw0

— T1 (@ T1) 9 aprilie 2021

Stunner a vorbit, de asemenea, în videoclipul lui T1, detaliind cariera sa și cât l-a costat interdicția.

La momentul interzicerii sale, Stunner era cunoscut sub numele de „Exko”, conform Magno „Pr0phie” Ramos, care a publicat aseară decizia echipei PUBG esports despre Stunner.

meseria mea ca unul dintre jucătorii PUBG din Valorant pentru a răspândi conștientizarea faptului că @ T1 a preluat un nou antrenor asistent @StunnerFPS același tip pe care PUBG l-a investigat și a concluzionat că de fapt înșelarea și-a schimbat numelede la Exko la StunnerFPS ? credeam că ar trebui să știe. pic.twitter.com/GpHF9XzoRC

— Pr0phie (@ pr0phie) 8 aprilie 2021

T1 a anunțat Stunner ca noul antrenor asistent pentru echipa sa VALORANT pe 8 aprilie - și apoi a urmat haosul în răspunsurile la anunțul său .

Ne face plăcere să anunțăm @StunnerFPS ca asistent antrenor al echipei noastre Valorant! pic.twitter.com/eSSrbOOAy8

— T1 (@ T1) 8 aprilie 2021

„„ Marea minte analitică ”Da, avea o minte analitică excelentă când a fost interzis pentru a înșela în PUBG și a blocat fiecare jucător și își schimbă numele în fiecare joc și se îndreaptă spre scenă ", a declarat Jaden" Vegas "James, jucătorul lui Zenith Esports PUBG, într-un răspuns la anunț.

„Nu poți doar să înșeli în PUBG, apoi să-ți schimbi numele, tipul meu”, a spus fostul jucător PUBG și actualul jucător Luminosity VALORANT Diondre „YaBoiDre” Bond.

În declarație, Stunner a recunoscut vina. "Va fi pentru totdeauna cel mai mare regret al meu", a spus Stunner. „Mi-a tăiat multe dintre oportunități și asta e OK.La sfârșitul zilei, vina mea este că am făcut parte din acel incident. "

Denis și-a reiterat poziția și a spus că crede că Stunner s-a schimbat.

Asigurați-vă că urmăriți-ne pe YouTube pentru mai multe știri și analize despre eSports.